sabato 25 febbraio 2012

Trouwen in Toscane

Eén van de leukste dingen van het ‘Wedding plannen’  is zeker het rondleiden van een aanstaand bruidspaar.
Het bezichtigen van de verschillende accommodaties die wij gekozen hebben voor ‘hun dag’ is altijd hartstikke spannend; wat vind het aanstaande bruidspaar van onze voorstellen en wat is hun reactie !?
Dit keer brachten wij een aanstaand bruidspaar naar drie hele verschillende accommodaties;
Een boerenvilla, een kasteel en een agriturismo.
De boerenvilla is een prachtige villa in een kleine burcht midden in het Chianti gebied, een gezellige en super lichte zaal met openhaard en antieke terracotta op de vloer. Veel mogelijkheden om buiten te kunnen eten en leuk feestzaaltje in de oude wijnkelder. Met zo'n 40 slaapplaatsen is deze villa heel intiem en wordt voor een huwelijk geheel afgehuurd. 
Het kasteel heeft de meest prachtige kamers en appartementen met fresco’s, chique inrichting en veel ruimte. Een mooie binnenplaats voor het aperitief, een elegante eetzaal voor het diner en de grote ‘Limonaia’ voor het feest. Het kasteel beschikt over zo'n 150 slaapplaatsen.
Het agriturismo beschikt over nette slaapkamers, een gezellige restaurant en een leuk feestzaalje in de ‘fienile’. Het zwembad van de agriturismo heeft een prachtig uitzicht. Deze agriturismo maakt 10 verschillende wijnen en ligt helemaal afgelegen op een heuve. Waar je ook kijkt, hier zie je alleen maar heuvels, olijfbomen en wijngaarden met héél in de verte hier en daar een huis.
Welke van deze drie accommodatie het aanstaande bruidspaar heeft gekozen ? De laatste; de agriturismo. Intiem, lekker eten en goede wijn,verzorgd en gezellig, De ideale plek voor een super bruiloft!


Nessun commento:

Posta un commento