martedì 8 novembre 2011

Vintage shoppen voor je bruidsjurk

Vintage is helemaal in en de laaste jaren zijn de vintage winkels in Florence dan ook als paddestoelen uit te grond gesprongen. Ook de bruidsmode wordt steeds meer geinspireerd op de vintage stijl, wil je geen tweedehands jurk maar vind je de vintage stijl wel leuk, dan kun je hier volgende week meer over lezen.

Maar nu gaan we over op  'De Florentijnse Vintage shopping experience van Trouwen in Toscane' en die gaat langs een aantal van de bekende en minder bekende Vintage adresjes in Florence: Vandaag het eerste adresje.

A.N.G.E.L.O 

De bekendste vintage winkel van Florence bevindt zich in een zijstraatje van de commerciele winkelstraat Via dei Calzaiouli. Alles hangt netjes aan rekken, de jeans zijn hoog opgestapeld en maken een mooi blauw vierkant tegen de wit geschilderde achtergrond,.
Kijk even omhoog al die hoeden die aan het plafond hangen vormen samen een lamp. bij Angelo vind je zowel vintage merk kleding als unieke vintage kleding zonder merk. Als je geluk hebt vind je bij Angelo een mooie bruidsjurk of misschien wel een paar schoenen of een aparte riem.

Angelo
Adres: Via dei Cimatori 25/R
Openingstijden: di-za 10.30-19.30
Ma&zo 15.30-19.30
web: www.Angelo.it




Nessun commento:

Posta un commento